reviews2
فراخوان جشنواره عکاسی سوره ی چهلم

فراخوان جشنواره­ ی عکس سوره­ ی چهلم

دانشگاه سوره طی سال­ها تلاش بی­ دریغ خود توانسته است به بخشی از نیازهای فرهنگی هنری جامعه پاسخ دهد و تا کنون هزاران نفر در رشته­ های مختلف هنری تعلیم دیده و از تعلیمات خود بهره مند هستند. انجام کارهای زیربنایی، ماندگار و اساسی، حضور و ایفای نقش فعالانه­ ی هنرمندان متعهد و آگاه، تربیت نیروی انسانی متدین و متعهد از اهداف عالیه ­ی این دانشگاه بوده است. و اینک در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی و بیست و پنج سالگی دانشگاه سوره، اقدام به برگزاری مسابقه ی عکاسی و نمایش گوشه­ هایی از دستاوردهای علمی، فرهنگی و هنری انقلاب اسلامی و نیز فعالیت­های دانشگاه می­ نماید.

موضوع:

بخش آزاد:

• پیشرفت­های فرهنگی و هنری و افتخارات علمی و آموزشی پس از انقلاب اسلامی
  • افتخارات علمی و فرهنگی دانشگاه سوره

بخش ویژه:

• جلو­ه­ های بصری دانشگاه سوره
  • خاطرات دانشجویی در دانشگاه سوره

اهداف:
۱-  نمایش پیشرفت در تمدن ایرانی ـ اسلامی به ویژه فرهنگ و هنر انقلابی در سطح جامعه
۲-  معرفی عکاسان جوان و کمک به ارتقای کیفی آثار ایرانی اسلامی

3- معرفی و ثبت دستاوردهای فرهنگی، هنری و علمی دانشگاه سوره طی 25 سال فعالیت ارزشی و هدفمند

مقررات شرکت در مسابقه:

• گرایش مسابقه، عکاسی مستند است.
  • شــرکت در این مسابقه برای دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد و رایگان است.
  • هر شرکت­ کننده می­تواند حداکثر 10 قطعه عکس ارسال نماید.
  • عکس­ها می­ تواند به صورت تک­ عکس یا مجموعه باشند. ترتیب مجموعه عکس باید مشخص باشد.
  • ادیت و ویرایش عکس­ها تا جایی که اصالت عکس­ها مخدوش نشود، مجاز است.
  • عکس­ها می­ بایست با فرمت Jpeg در اندازه­ی ضلع کوچک حداقل 1800 پیکسل و حداکثر حجم فایل 10 مگابایت باشد.
  • ارسال عکس­ هایی که با تلفن همراه گرفته شده باشند، بلامانع است؛ به شرط آن که از قابلیت چاپ در ابعاد بزرگ برخوردار باشند.
  • نحوه­ ی نمایش عکس­ها برای داوران، مطابق با نحوه­ ی بارگذاری و تحویل آثار به دبیرخانه خواهد بود.
  • محدودیتی در تاریخ خلق عکس­ها وجود ندارد.
  • شایسته است عکاسان از ارسال عکس­هایی که در دیگر مسابقات موفق به دریافت جایزه شده­اند، خودداری نمایند.
  • مشخصات هر شرکت‌کننده شامل: نام و نام خانوادگی، سن، تحصیلات، نشانی دقیق و شماره­ ی ثابت و همراه، همچنین عنوان هر عکس می‌بایست در سایت بارگذاری گردد.
  • عکس‌ها باید در لینک متصل به سایت دانشگاه سوره بارگذاری گردد.
  • عکس­ها نباید دارای امضای عکاس، پاسپارتو، قاب، تاریخ، واتر مارک، لوگو یا هرگونه نشانه­ ی تصویری باشند.
  • در صورتی که کیفیت آثار ارسالی جهت چاپ در نمایشگاه مطلوب نباشد، اصل فایل با کیفیت بالاتر درخواست خواهد شد.
  • عنوان و توضیحات جانبی هر عکس می­تواند داوران را برای انتخاب بهتر و دقیق­ تر آثار کمک نماید.
  • از نظر برگزار کننده، ارسال­ کننده ­ی عکس مالک آن شناخته می­شود. هر گونه مغایرت و پیامدهای ناشی از آن با مسؤولیت ارسال­ کننده خواهد بود.
  • برگزارکننده حق استفاده از عکس­های پذیرفته­ شده برای چاپ در کتاب، بروشور یا انتشارات مربوط به جشنواره را با ذکر نام عکاس برای خود محفوظ می­دارد.
  • به آثاری که پس از مهلت مقرر به دبیرخانه جشنواره ارسال شود، ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  • ارسال آثار به معنای پذیرش تمامی مقررات این جشنواره است.
  • تصمیم ­گیری در مورد مسایل پیش­ بینی نشده به عهده­ ی برگزارکننده است.

جوایز:

نفر اول: لوح افتخار و مبلغ ده میلیون ریال
نفر دوم: لوح افتخار و مبلغ هفت میلیون ریال
نفر سوم: لوح افتخار و مبلغ پنج میلیون ریال

هیأت داوران در بخش ویژه نیز یک جایزه معادل نفر اول اهداء خواهد کرد.

تقویم جشنواره:
آخرین مهلت ارسال آثار: سه­شنبه 23 بهمن ماه 1397
داوری آثار: پنجشنبه 25 بهمن
اعلام نتایج : 28 بهمن

افتتاحیه ­ی نمایشگاه و اهدای جوایز : شنبه 4 اسفند 1397

برگزارکنندگان:
مجری: دانشگاه سوره

شورای سیاست­ گذاری: دکتر جواد صادقی، دکتر مهران هوشیار، سید امین موسوی، کامران شریفی.

دبیر : کامران شریفی
داوران: هادی آذری، حسن خوبدل، فرشاد عسگری کیا.

نشانی دبیرخانه:
تهران، خیابان آزادی، بین آذربایجان و خوش، نبش کوچه­ ی کامیاران، دانشگاه سوره.

نحوه ثبت نام و شرکت در جشنواره :

جهت شرکت در جشنواره، مراحل ذیل را انجام دهید:

1) وارد سایت جشنواره به آدرس photofest.soore.ac.ir شوید.
2) عضویت در سایت را تکمیل کنید، می توانید از گزینه ورود با اکانت گوگل و یا ماکروسافت وارد شوید.
3) پس از ورود به سایت روی گزینه ثبت عکس کلیک کنید.
4) عکس های خود را ارسال کنید
5) عکس ها پس از بررسی دبیر جشنواره تائید می گردد، در صورت عدم تائید توسط ایمیل به شما اطلاع داده می شود، همچنین در پروفایل شما هم مشخص می گردد